×
Home Nieuws Livescore

Silvano Vos traint toch mee bij Jong Ajax.

Silvano Vos traint toch mee bij Jong Ajax.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 13:24 uur

Silvano Vos verrast vriend en vijand door toch aan te sluiten bij de trainingen van Jong Ajax, ondanks eerdere berichtgeving van ESPN die het tegendeel beweerde. De middenvelder, die volgens verslaggever Cristian Willaert samen met drie andere teamgenoten weigerde om zich bij de beloften te melden, lijkt nu toch deel te nemen aan de trainingen. Ajax Showtime heeft laten weten dat de berichtgeving van ESPN niet klopt en dat Vos wel degelijk aanwezig is bij de trainingen van Jong Ajax.

De onverwachte wending in het verhaal van Silvano Vos zorgt voor de nodige opschudding binnen de club en onder de supporters. Waar eerder nog werd gedacht dat Vos en zijn medespelers niet van plan waren om bij Jong Ajax te trainen, blijkt nu dat de middenvelder toch bereid is om zijn plek binnen het team te versterken. De reden achter de eerdere miscommunicatie tussen ESPN en Ajax Showtime blijft vooralsnog onduidelijk.

Met zijn beslissing om alsnog mee te trainen bij Jong Ajax, laat Silvano Vos zien dat hij vastberaden is om zijn plek binnen de club te behouden en te strijden voor een basisplaats. De komende trainingen zullen uitwijzen hoe de situatie zich verder ontwikkelt en of Vos daadwerkelijk een rol van betekenis kan spelen in het team van de beloften. De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld met spanning uitkijken naar de prestaties van de middenvelder in de komende wedstrijden.