×
Home Nieuws Livescore

Van Persie vist naar hoofdtrainerschap bij SC Heerenveen

Van Persie vist naar hoofdtrainerschap bij SC Heerenveen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 13:16 uur

Voormalig topvoetballer Robin van Persie heeft zijn interesse kenbaar gemaakt om hoofdtrainer te worden bij SC Heerenveen. De oud-spits, die een succesvolle carrière had bij clubs als Feyenoord en Arsenal, heeft persoonlijk contact gezocht met de club. Tot zijn vreugde heeft Van Persie een positieve reactie ontvangen van de Friezen op zijn sollicitatie.

Van Persie, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en intelligentie op het veld, ziet het trainerschap als een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan. Met zijn ervaring als profvoetballer op het hoogste niveau en zijn passie voor het spel, gelooft de voormalige international dat hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor SC Heerenveen.

De gesprekken tussen Robin van Persie en SC Heerenveen bevinden zich nog in een vroeg stadium, maar de interesse van beide partijen lijkt serieus te zijn. De supporters van de club zijn benieuwd naar de mogelijke komst van de voormalige sterspeler als hoofdtrainer en hopen op een succesvolle samenwerking die de club naar nieuwe hoogten kan brengen.