×
Home Nieuws Livescore

PSV onthult supporter-ontworpen donkerblauw derde shirt seizoen 2026/27

PSV onthult supporter-ontworpen donkerblauw derde shirt seizoen 2026/27
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 12:56 uur

PSV verrast fans met onthulling van derde shirt voor seizoen 2026/27

Terwijl de start van de nieuwe Eredivisie-campagne nog in de verte ligt, heeft PSV al voor opwinding gezorgd door het derde shirt voor het seizoen 2026/27 te onthullen. Het Eindhovense team heeft aangekondigd dat ze zullen spelen in een stijlvol donkerblauw tenue, dat speciaal is ontworpen door een toegewijde supporter van de club.

De aankondiging van het nieuwe shirt heeft de fans van PSV in spanning gebracht, aangezien het ontwerp een unieke en frisse uitstraling belooft. Het feit dat het shirt is gecreëerd door een supporter voegt een extra laag van betrokkenheid en passie toe aan het tenue, wat de band tussen de club en haar supporters verder versterkt.

Het donkerblauwe design van het derde shirt voor het seizoen 2026/27 markeert een gedurfde keuze van PSV, die hiermee een statement maakt in de voetbalwereld. Met de onthulling van dit nieuwe tenue laat de club zien dat ze niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten durven te innoveren en te verrassen.

De fans kunnen nu al niet wachten om het donkerblauwe shirt in actie te zien op het veld. Met nog enkele maanden te gaan tot de start van het nieuwe seizoen, groeit de anticipatie en opwinding rondom PSV en hun nieuwe derde shirt. De club heeft met deze onthulling alvast een voorsprong genomen in het creëren van buzz en enthousiasme voor wat komen gaat.