×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle versterkt voorhoede met aanvaller Dylan Mbayo.

PEC Zwolle versterkt voorhoede met aanvaller Dylan Mbayo.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 12:48 uur

PEC Zwolle heeft zich versterkt met de komst van Dylan Mbayo om hun voorhoede te versterken. De 22-jarige aanvaller, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor FC Dordrecht, zal tijdelijk overkomen van KV Kortrijk. De club uit Zwolle heeft ook een optie tot koop weten te bedingen in de overeenkomst.

Met de toevoeging van Mbayo hoopt PEC Zwolle meer aanvallende impulsen te kunnen geven in het komende seizoen. De jonge Belgische speler heeft al laten zien over veel potentie te beschikken en zal nu de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in de Eredivisie. Zijn snelheid en doelgerichtheid zullen een waardevolle toevoeging zijn voor het team van trainer Art Langeler.

De supporters van PEC Zwolle zullen ongetwijfeld uitkijken naar de eerste optredens van Mbayo in het blauw-witte shirt. Met zijn technische vaardigheden en aanvallende mindset kan hij een belangrijke rol gaan spelen in de ambities van de club voor het nieuwe seizoen. De samenwerking met KV Kortrijk biedt tevens perspectief voor een eventuele langere verbintenis, mocht Mbayo zich goed manifesteren bij de Nederlandse club.