×
Home Nieuws Livescore

Ajax wijst bod van 15 miljoen op Bergwijn af.

Ajax wijst bod van 15 miljoen op Bergwijn af.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 12:32 uur

Ajax heeft recentelijk een aanbod van 15 miljoen euro van MLS-club Atlanta United voor Steven Bergwijn afgewezen. De vleugelaanvaller staat hoog op het verlanglijstje van de Amerikaanse club, maar het bod voldeed niet aan de eisen van de Amsterdammers. Dit meldt De Telegraaf.

De directie van Ajax heeft besloten om het bod van Atlanta United niet te accepteren, ondanks de aanzienlijke som geld die op tafel lag. Bergwijn, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, wordt gezien als een belangrijke speler voor de club uit Amsterdam. De clubleiding is vastbesloten om de talentvolle vleugelspeler te behouden en ziet in hem een cruciale schakel in het team.

Atlanta United had gehoopt om Bergwijn naar de Verenigde Staten te halen met hun bod, maar Ajax is niet van plan om de 23-jarige Nederlander zomaar te laten gaan. De club is vastberaden om zijn sterspeler te behouden en ziet in hem een belangrijke pijler voor de toekomst. Het is nog onduidelijk of Atlanta United een verbeterd bod zal uitbrengen om Bergwijn alsnog binnen te halen. Ajax houdt echter voorlopig vast aan zijn standpunt en wil de vleugelaanvaller niet laten vertrekken.