×
Home Nieuws Livescore

Ajax mist Bergwijn tegen Panathinaikos door knieblessure EK.

Ajax mist Bergwijn tegen Panathinaikos door knieblessure EK.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 12:16 uur

Ajax zal het donderdag in de uitwedstrijd tegen Panathinaikos moeten stellen zonder Steven Bergwijn. De aanvaller, die nog steeds herstellende is van een knieblessure die hij opliep tijdens het EK, zal niet beschikbaar zijn voor de wedstrijd. Bergwijn heeft sinds het Europees kampioenschap hard gewerkt aan zijn herstel, maar het lijkt erop dat hij nog niet fit genoeg is om weer in actie te komen voor Ajax.

De afwezigheid van Bergwijn zal een tegenvaller zijn voor Ajax, aangezien de aanvaller een belangrijke speler is in het team. Zijn snelheid en technische vaardigheden worden node gemist in de aanvalslinie van de ploeg. Trainer Erik ten Hag zal dus op zoek moeten naar alternatieven om het gemis van Bergwijn op te vangen en een sterke opstelling neer te zetten tegen Panathinaikos.

De supporters van Ajax zullen teleurgesteld zijn dat ze Bergwijn nog niet in actie kunnen zien voor de club. De hoop is echter dat de aanvaller snel zal herstellen en weer op het veld zal kunnen schitteren in het rood-witte shirt van Ajax. Tot die tijd zullen de fans hun steun blijven betuigen aan Bergwijn en het team, in de hoop op een succesvolle wedstrijd tegen Panathinaikos en een spoedig herstel van de geblesseerde speler.