×
Home Nieuws Livescore

Dumfries weigert contractverlenging bij Inter voor Manchester United

Dumfries weigert contractverlenging bij Inter voor Manchester United
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 11:48 uur

Oranje-international Denzel Dumfries lijkt vastberaden te zijn om zijn carrière een nieuwe wending te geven. Volgens een recent rapport van The Athletic is de rechtsback niet van plan om zijn contract bij Inter te verlengen. In plaats daarvan heeft Dumfries zijn oog laten vallen op een mogelijke overstap naar Manchester United, waar hij onder leiding van trainer Erik ten Hag hoopt te schitteren.

De 25-jarige Dumfries, die momenteel furore maakt bij het Italiaanse Inter, heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een transfer naar de Engelse topclub. Met zijn sterke optredens voor zowel club als land heeft de verdediger de aandacht getrokken van verschillende Europese grootmachten, maar het lijkt erop dat Manchester United momenteel de favoriet is om hem binnen te halen.

De mogelijke komst van Dumfries naar Old Trafford zou een welkome versterking zijn voor Ten Hag, die onlangs werd aangesteld als de nieuwe manager van Manchester United. Met zijn snelheid, kracht en aanvallende impulsen zou Dumfries perfect passen in het spel dat Ten Hag voor ogen heeft voor zijn team.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een aanstaande transfer, lijkt het erop dat Denzel Dumfries klaar is voor een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. De fans van Manchester United zullen ongetwijfeld hopen dat deze transfergeruchten snel werkelijkheid worden en dat Dumfries binnenkort te bewonderen zal zijn in het iconische rood van de Engelse club.