×
Home Nieuws Livescore

Eloy Room ontbindt contract uit clubliefde bij Vitesse

Eloy Room ontbindt contract uit clubliefde bij Vitesse
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 11:40 uur

Vitesse-doelman Eloy Room heeft aangekondigd dat hij zijn contract bij de club zal laten ontbinden uit pure clubliefde. De 35-jarige keeper heeft begrip getoond voor de financiële situatie van Vitesse, waar zijn salaris een aanzienlijke last vormt. Room, die al jaren een belangrijke speler is voor de Arnhemse club, heeft besloten om zijn steentje bij te dragen in deze moeilijke tijden.

Met zijn besluit om zijn contract te laten ontbinden, toont Eloy Room zijn ware passie voor Vitesse. De doelman, die bekend staat om zijn toewijding en professionaliteit, wil op deze manier zijn club helpen om financieel gezond te blijven. Zijn opoffering wordt dan ook met lof ontvangen door de clubleiding en medespelers.

Hoewel het vertrek van Eloy Room een verlies zal zijn voor Vitesse op sportief vlak, wordt zijn beslissing om zijn contract te laten ontbinden gezien als een daad van ware clubliefde. De doelman heeft bewezen een echte teamspeler te zijn, zowel binnen als buiten het veld. Zijn voorbeeld zal ongetwijfeld inspirerend zijn voor zijn medespelers en fans van Vitesse.