×
Home Nieuws Livescore

Pikante transfer: Büttner van De Graafschap naar Vitesse

Pikante transfer: Büttner van De Graafschap naar Vitesse
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 11:32 uur

Vitesse staat op het punt om Alexander Büttner aan te trekken als hun eerste aanwinst van deze zomer. De mogelijke transfer van de 35-jarige linksback is opvallend, aangezien hij momenteel speelt voor provinciegenoot De Graafschap. Büttner, die een ervaren speler is met een indrukwekkende staat van dienst, lijkt klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging bij de Arnhemse club.

Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Büttner een waardevolle toevoeging zijn aan de selectie van Vitesse. De linksback heeft in het verleden al laten zien over een goede techniek en een sterke verdedigende mentaliteit te beschikken. Zijn komst zou niet alleen sportief interessant zijn voor Vitesse, maar ook voor de fans die benieuwd zijn naar wat hij kan toevoegen aan het team.

De overgang van Büttner van De Graafschap naar Vitesse belooft een interessant hoofdstuk te worden in het Nederlandse voetbal. Het feit dat hij de overstap maakt van de ene provinciegenoot naar de andere voegt een extra dimensie toe aan deze transfer. De supporters van beide clubs zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar hoe Büttner het zal doen in het geel-zwarte shirt van Vitesse.