×
Home Nieuws Livescore

Leicester City informeert bij Ajax naar Steven Bergwijn.

Leicester City informeert bij Ajax naar Steven Bergwijn.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 11:08 uur

Leicester City heeft interesse getoond in de Nederlandse buitenspeler Steven Bergwijn en heeft daarom contact opgenomen met Ajax. De Engelse club heeft informeel geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de 26-jarige aanvaller en wil graag weten wat de vraagprijs voor Bergwijn zou zijn.

Bergwijn, die momenteel bij Ajax speelt, staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Hij heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de meest gewilde spelers in Europa en heeft ook indruk gemaakt in het Nederlands elftal. Leicester City ziet in Bergwijn een waardevolle toevoeging aan hun selectie en hoopt hem deze zomer naar de Premier League te halen.

Ajax heeft nog niet gereageerd op het informele bod van Leicester City en het is nog onduidelijk of de Amsterdamse club bereid is om Bergwijn deze zomer te laten gaan. De transfermarkt is momenteel in volle gang en clubs zijn druk bezig met het versterken van hun selecties voor het nieuwe seizoen. Het is afwachten hoe deze interesse van Leicester City in Bergwijn zich verder zal ontwikkelen en of er daadwerkelijk een transfer tot stand zal komen.