×
Home Nieuws Livescore

RB Leipzig zoekt vervanger Olmo: Bakayoko en Conceição genoemd.

RB Leipzig zoekt vervanger Olmo: Bakayoko en Conceição genoemd.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 10:32 uur

RB Leipzig staat voor een uitdagende taak nu Dani Olmo op het punt staat om naar FC Barcelona te vertrekken. De Duitse club is druk bezig met het vinden van een geschikte vervanger voor de talentvolle aanvaller. Onder de potentiële kandidaten bevindt zich Johan Bakayoko van PSV, die wordt gezien als een veelbelovende optie. Daarnaast wordt ook oud-Ajacied Francisco Conceição genoemd als mogelijke versterking voor RB Leipzig.

Met de aanstaande transfer van Dani Olmo naar FC Barcelona moet RB Leipzig snel handelen om het vertrek van de getalenteerde speler op te vangen. Johan Bakayoko, die momenteel bij PSV speelt, wordt genoemd als een van de spelers die in aanmerking komen om de leegte op te vullen die Olmo achterlaat. De Duitse club hoopt met Bakayoko een nieuwe sterspeler aan te trekken die het team verder kan versterken.

Naast Johan Bakayoko wordt ook Francisco Conceição genoemd als potentiële aanwinst voor RB Leipzig. De voormalige speler van Ajax heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team. Met de geruchten over deze mogelijke transfers blijft RB Leipzig de transfermarkt nauwlettend in de gaten houden om ervoor te zorgen dat ze een waardige vervanger voor Dani Olmo kunnen aantrekken.