×
Home Nieuws Livescore

Van Nistelrooij verrast: focus op verdedigers bij Manchester United

Van Nistelrooij verrast: focus op verdedigers bij Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 10:24 uur

Ruud van Nistelrooij, de voormalige topspits van Manchester United, blijkt in zijn nieuwe rol als assistent-trainer van Erik ten Hag niet alleen de aanvallers te coachen, maar ook de verdedigers. Dit verrassende inzicht werd onthuld door het jonge talent Rhys Bennett. De 21-jarige Bennett, die momenteel deel uitmaakt van de jeugdopleiding van Manchester United, gaf aan dat Van Nistelrooij een waardevolle bijdrage levert aan de ontwikkeling van de verdediging.

Hoewel Van Nistelrooij vooral bekend staat om zijn doelpunten en aanvallende kwaliteiten tijdens zijn spelerscarrière, blijkt hij nu zijn expertise te delen met de verdedigende linie van de club. Bennett benadrukte dat de voormalige spits een schat aan kennis en ervaring met zich meebrengt, die hij op een inspirerende manier overbrengt op de verdedigers van Manchester United.

De onverwachte focus van Van Nistelrooij op de verdediging heeft veel lof geoogst binnen de club. Spelers en stafleden zijn onder de indruk van zijn toewijding en betrokkenheid bij het verbeteren van alle aspecten van het team. Met zijn onverwachte rol als mentor voor de verdedigers bewijst Van Nistelrooij dat hij een veelzijdige en waardevolle toevoeging is aan de technische staf van Manchester United.