×
Home Nieuws Livescore

Ajax kiest Pasveer boven de rest: opmerkelijke keuze

Ajax kiest Pasveer boven de rest: opmerkelijke keuze
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 09:32 uur

Ajax heeft voor opschudding gezorgd in de voetbalwereld door de voorkeur te geven aan Remko Pasveer als eerste doelman boven Francesco Farioli. Deze beslissing heeft de deskundigen aan tafel bij VoetbalPraat verbaasd en de wenkbrauwen doen fronsen. Sjoerd Mossou en Kees Kwakman zijn het erover eens dat deze keuze van Ajax verstrekkende gevolgen kan hebben voor de andere keepers in het team.

Volgens Sjoerd Mossou lijkt het erop dat Ajax met deze beslissing de rest van het keepersgilde naar de uitgang drukt. De ervaren Pasveer lijkt de voorkeur te genieten boven de talentvolle Farioli, wat vragen oproept over de toekomst van de andere keepers binnen de club. Kees Kwakman voegt hieraan toe dat de keuze voor Pasveer mogelijk niet alleen op sportieve gronden is gebaseerd, wat de situatie nog interessanter maakt.

De supporters van Ajax zijn verdeeld over deze keuze van de clubleiding. Sommigen zijn blij met de ervaring en stabiliteit die Pasveer kan brengen, terwijl anderen teleurgesteld zijn dat Farioli niet de kans krijgt om zich te bewijzen als eerste doelman. Het belooft een boeiend seizoen te worden voor Ajax, waarbij de keuze voor de doelman een van de meest besproken onderwerpen zal blijven.