×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez voorspelt: Ajax eindigt op plek vijf

Kenneth Perez voorspelt: Ajax eindigt op plek vijf
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 07:56 uur

Voormalig profvoetballer en analist Kenneth Perez heeft zijn twijfels geuit over de prestaties van Ajax in het huidige seizoen. Tijdens een recente uitzending van het programma 'Voorspellen met Vedetten' op ESPN, voorspelde Perez dat de Amsterdammers dit jaar niet in staat zullen zijn om hoge ogen te gooien in de competitie. De voornaamste reden voor zijn voorspelling is het spel dat Ajax volgens hem onder leiding van coach Francesco Farioli laat zien.

Perez is van mening dat Ajax dit seizoen niet verder zal komen dan een vijfde plaats in de ranglijst. De voormalige speler van onder andere AZ en PSV gelooft dat de concurrentie in de Eredivisie dit jaar sterker is dan ooit tevoren, waardoor het voor Ajax moeilijk zal worden om mee te strijden om de bovenste posities. Hij benadrukt dat het spel van de ploeg onder Farioli nog niet het niveau heeft bereikt dat nodig is om consistent goede resultaten neer te zetten.

Hoewel de voorspelling van Perez wellicht voor wat opschudding zal zorgen onder de fans van Ajax, blijft de analist standvastig in zijn oordeel. Hij is ervan overtuigd dat de Amsterdammers dit seizoen een zware dobber zullen hebben en dat het geen gemakkelijke weg naar succes zal worden. Het is nu aan Ajax en Farioli om te bewijzen dat ze de kritiek van Perez kunnen weerleggen en alsnog een succesvol seizoen kunnen draaien.