×
Home Nieuws Livescore

Interesse Bologna in Ajax spelers Sutalo en Sosa

Interesse Bologna in Ajax spelers Sutalo en Sosa
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 augustus 2024 07:08 uur

Het is nog rustig op de transfermarkt bij Ajax, maar er begint langzaam wat beweging te komen. Volgens berichten van het Algemeen Dagblad tonen enkele clubs interesse in Ajax-spelers. Zo heeft Bologna zijn oog laten vallen op verdediger Josip Sutalo. De Italiaanse club ziet in de talentvolle Sutalo een mogelijke versterking voor hun selectie.

Naast Sutalo is ook linksback Borna Sosa in trek bij andere clubs. De interesse in de Kroatische verdediger lijkt toe te nemen, wat kan duiden op een mogelijke transfer. Ajax zal de ontwikkelingen rondom Sutalo en Sosa nauwlettend in de gaten houden, aangezien beide spelers belangrijke posities innemen binnen het team.

Hoewel de transfermarkt nog niet in volle gang is bij Ajax, lijkt het erop dat er wel degelijk beweging is in de interesse voor bepaalde spelers. De club zal moeten afwegen of het de moeite waard is om spelers als Sutalo en Sosa te behouden of dat een eventuele transfer gunstig kan zijn voor zowel de spelers als de club. Het belooft in ieder geval een interessante periode te worden voor Ajax en haar fans.