×
Home Nieuws Livescore

Pepijn Lijnders optimistisch over RB Salzburg jeugdspelers

Pepijn Lijnders optimistisch over RB Salzburg jeugdspelers
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 23:40 uur

In een spannende eerste ontmoeting tussen RB Salzburg en FC Twente wist trainer Pepijn Lijnders zijn team naar een 2-1 overwinning te leiden. De Nederlandse coach kijkt tevreden terug op de prestaties van zijn spelers, maar beseft dat de returnwedstrijd in Enschede een zware uitdaging zal worden. Lijnders blijft echter vol vertrouwen in zijn jeugdige talenten die voortkomen uit de gerenommeerde academy van Salzburg.

Met een doelpuntensaldo in het voordeel van RB Salzburg, is de druk nu hoog voor FC Twente om in de returnwedstrijd terug te vechten. Lijnders weet dat zijn team zich niet kan veroorloven om achterover te leunen en zal zijn spelers motiveren om met dezelfde intensiteit en vastberadenheid te spelen als in de eerste ontmoeting.

De jeugdige spelers van RB Salzburg hebben laten zien dat ze klaar zijn om op het hoogste niveau te presteren en Lijnders is vastbesloten om hun potentieel verder te ontwikkelen. Met de steun van de coach en het vertrouwen van het team, zullen de talenten uit de academy van Salzburg er alles aan doen om ook in Enschede een sterke prestatie neer te zetten.