×
Home Nieuws Livescore

FC Twente incasseert kleine tik in Champions League voorronde

FC Twente incasseert kleine tik in Champions League voorronde
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 22:48 uur

In een spannende strijd in de derde voorronde van de Champions League heeft FC Twente een nipte nederlaag geleden tegen RB Salzburg. De ploeg onder leiding van trainer Joseph Oosting moest met een 2-1 verlies terugkeren naar Nederland na het duel in Oostenrijk. Ondanks de tegenslag wist invaller Michel Vlap de Twentse hoop levend te houden met een belangrijk doelpunt.

De wedstrijd begon veelbelovend voor FC Twente, maar al snel bleek RB Salzburg een geduchte tegenstander te zijn. De Oostenrijkers wisten de druk op de Twentse verdediging op te voeren en kwamen op voorsprong met een doelpunt. Ondanks verwoede pogingen van FC Twente om gelijk te maken, slaagde RB Salzburg erin om de voorsprong vast te houden.

In de tweede helft zette FC Twente alles op alles om terug te komen in de wedstrijd. De inbreng van invaller Michel Vlap bleek cruciaal, toen hij met een doelpunt de aansluitingstreffer maakte. Ondanks een sterke slotfase van FC Twente, slaagde de ploeg er niet in om de gelijkmaker te scoren en moest het genoegen nemen met een kleine nederlaag.

Hoewel FC Twente met een 2-1 verlies terugkeert naar Nederland, biedt het doelpunt van Michel Vlap perspectief voor de returnwedstrijd. De ploeg zal alles op alles moeten zetten om in eigen huis de achterstand goed te maken en alsnog door te stoten naar de volgende ronde van de Champions League.