×
Home Nieuws Livescore

Van Aanholt hunkert naar PSV, Stewart houdt af

Van Aanholt hunkert naar PSV, Stewart houdt af
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 22:32 uur

Voormalig PSV-speler Patrick van Aanholt heeft zijn wens uitgesproken om terug te keren naar de Eindhovense club. De linksback, die momenteel onder contract staat bij Crystal Palace, heeft aangegeven 'heel graag' weer voor PSV te willen spelen. Echter, technisch directeur Earnest Stewart lijkt voorlopig nog terughoudend te zijn in het benaderen van Van Aanholt. Stewart zou de voorkeur geven aan het wachten op een speler waar hij volledig vertrouwen in heeft.

Van Aanholt, die tussen 2005 en 2007 in de jeugdopleiding van PSV speelde, heeft zich in de Premier League ontwikkeld tot een ervaren verdediger. De 30-jarige Nederlander ziet een terugkeer naar zijn oude club als een mooie kans om zijn carrière een nieuwe impuls te geven. PSV-fans zouden ook enthousiast zijn over een mogelijke terugkeer van Van Aanholt, die bekend staat om zijn aanvallende spel en snelheid op de flank.

Hoewel de gesprekken tussen Van Aanholt en PSV nog in een vroeg stadium lijken te zijn, blijft de linksback hoopvol over een eventuele transfer. De bal ligt momenteel in het kamp van Stewart, die de beslissing moet nemen of hij Van Aanholt als versterking ziet voor de selectie van PSV. Het is afwachten of de technisch directeur uiteindelijk toegeeft aan de wens van Van Aanholt om terug te keren naar de Eredivisie-club.