×
Home Nieuws Livescore

Ajax en Marseille akkoord over transfer Gerónimo Rulli

Ajax en Marseille akkoord over transfer Gerónimo Rulli
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 21:32 uur

Ajax en Olympique Marseille hebben na langdurige onderhandelingen eindelijk een mondeling akkoord bereikt over de transfersom van Gerónimo Rulli. De Franse club zal naar verluidt circa vier miljoen euro betalen aan de Amsterdammers voor de getalenteerde Argentijnse doelman. Dit nieuws, dat werd gemeld door De Telegraaf op basis van bronnen dicht bij Olympique Marseille, markeert een belangrijke stap in de transfer van Rulli naar de Ligue 1.

De overgang van Rulli naar Marseille komt niet als een verrassing, aangezien de doelman al geruime tijd in verband werd gebracht met een vertrek bij Ajax. De 29-jarige keeper heeft indruk gemaakt in Amsterdam en lijkt nu klaar voor een nieuwe uitdaging in de Franse competitie. Met de overeenkomst tussen beide clubs lijkt de weg vrij voor Rulli om zijn carrière voort te zetten bij Olympique Marseille.

De exacte details van de deal moeten nog worden afgerond en de medische keuring moet nog plaatsvinden voordat de transfer officieel kan worden afgerond. Echter, met het mondelinge akkoord tussen Ajax en Olympique Marseille lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Gerónimo Rulli zijn handtekening zet onder een nieuw contract en zijn nieuwe avontuur in Frankrijk begint. Voetbalfans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële bevestiging van deze veelbesproken transfer.