×
Home Nieuws Livescore

RB Leipzig jaagt op PSV's Bakayoko na kampioensseizoen

RB Leipzig jaagt op PSV's Bakayoko na kampioensseizoen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 21:16 uur

RB Leipzig heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle aanvaller Johan Bakayoko, zo melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International dinsdagavond. Na het indrukwekkende kampioensjaar van PSV lijkt de speler meer open te staan voor een mogelijke transfer dan voorheen, aldus bronnen binnen de club. Bakayoko heeft afgelopen seizoen laten zien over veel potentie te beschikken en heeft daarmee de interesse gewekt van de Duitse club.

De 21-jarige Bakayoko, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en lijkt klaar voor een stap naar een grotere competitie. RB Leipzig, dat bekend staat om zijn talentontwikkeling en aanvallende speelstijl, ziet in de jonge aanvaller een waardevolle toevoeging aan het team voor het komende seizoen.

Hoewel er nog geen concrete onderhandelingen hebben plaatsgevonden tussen PSV en RB Leipzig, lijkt een transfer van Bakayoko naar de Duitse club steeds realistischer te worden. De Eindhovenaren zullen naar verluidt een aanzienlijke transfersom vragen voor de veelbelovende speler, die nog een contract heeft tot 2023. De komende weken zullen cruciaal zijn in de mogelijke overgang van Bakayoko naar RB Leipzig en het vervolg van zijn veelbelovende carrière.