×
Home Nieuws Livescore

Hans Hateboer verruilt Atalanta voor Stade Rennes in Frankrijk.

Hans Hateboer verruilt Atalanta voor Stade Rennes in Frankrijk.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 20:40 uur

Na zeven succesvolle seizoenen bij Atalanta heeft Hans Hateboer een nieuwe uitdaging gevonden. De ervaren 30-jarige rechtsback heeft een contract voor twee jaar getekend bij Stade Rennes, een Franse middenmoter in opkomst. De transfer van de 13-voudig international is naar verluidt afgerond voor een bedrag van ongeveer twee miljoen euro.

Hateboer, die bekend staat om zijn aanvallende impulsen en verdedigende stabiliteit, kijkt uit naar zijn avontuur in de Ligue 1. De Nederlander heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van Atalanta in de Serie A en de Champions League, en hoopt nu zijn waarde te bewijzen in Frankrijk.

Stade Rennes, onder leiding van ambitieuze coach Julien Stéphan, ziet in Hateboer een versterking voor hun defensie en een ervaren kracht die het team naar een hoger niveau kan tillen. De club is vastbesloten om zich te mengen in de strijd om de Europese tickets en ziet de komst van de Nederlandse international als een belangrijke stap in die richting.

Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Hans Hateboer ongetwijfeld een belangrijke speler worden voor Stade Rennes. De fans van de club kunnen zich verheugen op de komst van de dynamische rechtsback en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken in de Franse competitie.