×
Home Nieuws Livescore

Ajax akkoord met Rugani en Juventus voor transfer

Ajax akkoord met Rugani en Juventus voor transfer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 19:24 uur

Ajax heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door overeenstemming te bereiken met Daniele Rugani en zijn huidige club Juventus. Het gerenommeerde Voetbal International heeft bevestigd dat de Amsterdamse club erin geslaagd is om de verdediger aan te trekken. Eerder circuleerden er al berichten in de Italiaanse media dat Ajax slechts één stap verwijderd was van het vastleggen van Rugani, en nu lijkt de deal definitief te zijn afgerond.

Met de komst van Rugani versterkt Ajax haar defensie met een ervaren en talentvolle speler. De 26-jarige Italiaan staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om op te bouwen van achteruit. Rugani heeft al de nodige ervaring opgedaan bij Juventus en zal ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het team van trainer Erik ten Hag.

De transfer van Rugani naar Ajax markeert een belangrijke stap voor de club, die zich steeds meer profileert als een aantrekkelijke bestemming voor talentvolle spelers. Met het aantrekken van de Italiaanse verdediger laat Ajax zien dat het ambitieus is en bereid is om te investeren in kwaliteit. De fans kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar de officiële presentatie van Rugani en zijn debuut in het rood-witte shirt van de Amsterdammers.