×
Home Nieuws Livescore

Gerónimo Rulli op rand van vertrek bij Ajax

Gerónimo Rulli op rand van vertrek bij Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 19:16 uur

Ajax staat op het punt om afscheid te nemen van doelman Gerónimo Rulli, zo melden zowel het Franse Foot Mercato als Voetbal International. De 32-jarige Argentijn lijkt Amsterdam te gaan verlaten, maar hij is mogelijk niet de enige keeper die de club zal verlaten. Rulli, die een belangrijke rol speelde in het team van Ajax, staat op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan elders.

Het vertrek van Rulli zou een gevoelige klap zijn voor Ajax, aangezien hij een ervaren doelman is die zijn waarde heeft bewezen op het veld. Zijn mogelijke vertrek opent de deur voor veranderingen in de keeperspositie van de club. Ajax zal nu op zoek moeten gaan naar een geschikte vervanger om het gat dat Rulli achterlaat op te vullen.

De geruchten over het vertrek van Rulli hebben de fans van Ajax in spanning gehouden, aangezien hij geliefd is bij velen van hen. De supporters zullen moeten afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt en wie de club zal kiezen als nieuwe doelman. Het belooft een interessante periode te worden voor Ajax en de fans zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar de ontwikkelingen rondom de keeperspositie van de club.