×
Home Nieuws Livescore

Ajax bijna akkoord met Marseille over transfer Rulli

Ajax bijna akkoord met Marseille over transfer Rulli
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 18:24 uur

Ajax staat op het punt om een overeenkomst te bereiken met Olympique Marseille voor de transfer van Gerónimo Rulli. Dit opwindende nieuws werd onthuld door de betrouwbare bron en Foot Mercato-verslaggever Santi Aouna. De geruchten wijzen erop dat trainer Roberto de Zerbi een voorstander is van de komst van de Argentijnse doelman naar de Nederlandse club.

Rulli, een ervaren keeper met Argentijnse roots, zou een waardevolle aanwinst zijn voor Ajax. Met zijn indrukwekkende reflexen en leiderschapskwaliteiten kan hij een belangrijke rol spelen in het verdedigen van het doel van de club. De onderhandelingen tussen Ajax en Olympique Marseille bevinden zich momenteel in een vergevorderd stadium, en het lijkt erop dat een akkoord binnen handbereik is.

De supporters van Ajax kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van Rulli en zijn enthousiast over de versterking van het team. Met de toevoeging van een doelman van zijn kaliber zou Ajax nog sterker kunnen worden en zijn ambities op nationaal en internationaal niveau kunnen verwezenlijken. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de afronding van deze veelbelovende transferdeal.