×
Home Nieuws Livescore

KNVB past Eredivisie schema aan voor Ajax en Twente

KNVB past Eredivisie schema aan voor Ajax en Twente
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 18:16 uur

De KNVB heeft vandaag aangekondigd dat er veranderingen zijn doorgevoerd in het speelschema van de Eredivisie. Deze aanpassingen zijn gemaakt vanwege de Europese voorrondes waar zowel Ajax als FC Twente momenteel in actie zijn. De wedstrijden van beide clubs zijn verschoven om hen de nodige rust en voorbereidingstijd te geven voor deze belangrijke internationale duels.

Ajax, dat zich momenteel klaarmaakt voor de UEFA Champions League-voorronde, zal nu een aantal van zijn Eredivisie-wedstrijden op andere data spelen. Dit geldt ook voor FC Twente, dat zich richt op de UEFA Europa League-voorronde. De KNVB heeft deze wijzigingen doorgevoerd om ervoor te zorgen dat beide Nederlandse clubs optimaal kunnen presteren in zowel de nationale competitie als op het Europese toneel.

De supporters van zowel Ajax als FC Twente zullen hun favoriete teams dus op andere momenten in actie zien komen dan oorspronkelijk gepland. Deze aanpassingen in het speelschema zullen ongetwijfeld invloed hebben op de dynamiek van de Eredivisie en de strijd om de titel. Het is nu aan de spelers en trainers van beide clubs om zich aan te passen aan deze veranderingen en zich optimaal voor te bereiden op de uitdagingen die voor hen liggen.