×
Home Nieuws Livescore

Joshua Kimmich wijst PSG af, impact op Jerdy Schouten?

Joshua Kimmich wijst PSG af, impact op Jerdy Schouten?
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 18:08 uur

Duitse international Joshua Kimmich heeft besloten om niet in te gaan op de interesse van Paris Saint-Germain. De middenvelder van Bayern München heeft een aanbod van de Franse kampioen afgeslagen, zo meldt Sky Sport. Kimmich lijkt vastbesloten te zijn om bij zijn huidige club te blijven en zijn succes voort te zetten in de Bundesliga.

De afwijzing van Kimmich heeft mogelijk gevolgen voor Jerdy Schouten, die ook in verband werd gebracht met een mogelijke transfer naar PSG. De Nederlandse middenvelder van Bologna werd gezien als een potentiële versterking voor de Parijse club, maar nu Kimmich heeft bedankt, kan de situatie voor Schouten veranderen. Het is nog onduidelijk of PSG zijn interesse in de jonge Nederlander zal voortzetten of dat ze hun pijlen elders zullen richten.

Voor Kimmich lijkt het behouden van zijn plek bij Bayern München prioriteit te hebben. De 26-jarige speler heeft zich ontwikkeld tot een van de sterkhouders van het team en wil zijn succesvolle periode in Duitsland voortzetten. PSG zal dus op zoek moeten naar andere opties om hun middenveld te versterken, nu Kimmich niet beschikbaar is.