×
Home Nieuws Livescore

Roda JC verlengt contract hoofdtrainer Bas Sibum met jaar

Roda JC verlengt contract hoofdtrainer Bas Sibum met jaar
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 17:32 uur

Roda JC heeft besloten om het contract van hoofdtrainer Bas Sibum met nog eens een jaar te verlengen. Dit nieuws werd bekendgemaakt via de officiële kanalen van de club. De 41-jarige Sibum trad vorige zomer aan als hoofdcoach in Kerkrade en wist een succesvol debuutseizoen neer te zetten.

De verlenging van het contract van Bas Sibum is een blijk van vertrouwen vanuit de clubleiding in de kwaliteiten van de trainer. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft Sibum laten zien over de nodige ervaring en tactisch inzicht te beschikken om het team naar successen te leiden. Zowel binnen als buiten het veld heeft hij een positieve invloed gehad op de spelersgroep en de algehele sfeer binnen de club.

Met de contractverlenging van Bas Sibum hoopt Roda JC de ingezette positieve lijn voort te zetten en verder te bouwen aan een succesvolle toekomst. De supporters van de club kunnen zich verheugen op nog een seizoen onder leiding van de bevlogen hoofdtrainer. De verwachtingen zijn hooggespannen en met Sibum aan het roer zal Roda JC er alles aan doen om komend seizoen opnieuw te strijden voor mooie resultaten in de competitie.