×
Home Nieuws Livescore

Olympique Marseille biedt miljoenen voor AZ-doelman Owusu-Oduro

Olympique Marseille biedt miljoenen voor AZ-doelman Owusu-Oduro
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 17:16 uur

Olympique Marseille heeft naar verluidt interesse getoond in de jonge doelman Rome-Jayden Owusu-Oduro van AZ, zo meldt AZ Alerts. De Franse club, die actief is in de Ligue 1, zou volgens de fansite zelfs bereid zijn geweest om een aanzienlijk bedrag over te maken naar Alkmaar om de twintigjarige keeper aan te trekken.

De transfergeruchten rondom Owusu-Oduro hebben de fans van zowel AZ als Olympique Marseille in spanning gebracht. De talentvolle doelman heeft indruk gemaakt met zijn optredens en lijkt nu de interesse te hebben gewekt van de ambitieuze Franse club. Het 'stevige miljoenenbedrag' dat Marseille bereid was te betalen, laat zien hoezeer ze overtuigd zijn van de kwaliteiten van de jonge keeper.

Voor Owusu-Oduro zou een overstap naar Olympique Marseille een grote stap voorwaarts kunnen betekenen in zijn carrière. De kans om in een competitie als de Ligue 1 te spelen en zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau, is een unieke kans voor de talentvolle doelman. Het is dan ook begrijpelijk dat de geruchten over een mogelijke transfer veel aandacht trekken in zowel Nederland als Frankrijk.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een daadwerkelijke transfer, blijft de situatie rondom Rome-Jayden Owusu-Oduro en Olympique Marseille een interessant onderwerp van gesprek in de voetbalwereld. De fans van zowel AZ als Marseille zullen met spanning afwachten hoe deze transfergeruchten zich verder zullen ontwikkelen en of de talentvolle doelman daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Franse club.