×
Home Nieuws Livescore

Onana belooft meer risico's in doel voor Manchester United

Onana belooft meer risico's in doel voor Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 15:48 uur

De doelman André Onana heeft Manchester United-fans verrast met zijn vastberadenheid om dit seizoen nog meer risico's te nemen in het doel. De voormalige Ajax-speler, die aan zijn tweede jaar op Old Trafford begint, heeft aangegeven dat hij vol zelfvertrouwen is en vastbesloten is om zijn spel naar een hoger niveau te tillen.

Onana, die bekend staat om zijn spectaculaire reddingen en snelle reflexen, heeft aangegeven dat hij zijn stijl van spelen wil verfijnen en nog moediger wil zijn in zijn beslissingen op het veld. De doelman heeft laten weten dat hij gelooft dat het nemen van meer risico's hem zal helpen om zijn prestaties te verbeteren en zijn team te ondersteunen bij het behalen van overwinningen.

Met zijn vastberadenheid om zijn spel te verbeteren en zijn bereidheid om meer risico's te nemen, lijkt Onana vastbesloten om een sleutelspeler te worden voor Manchester United dit seizoen. De fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om te zien hoe de doelman zijn belofte nakomt en zijn doel verdedigt met nog meer vastberadenheid en moed.