×
Home Nieuws Livescore

Dani Olmo keert terug naar FC Barcelona van RB Leipzig

Dani Olmo keert terug naar FC Barcelona van RB Leipzig
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 15:08 uur

Het is een droom die uitkomt voor de Spaanse voetballer Dani Olmo, want hij zal RB Leipzig verlaten en terugkeren naar zijn thuisland om voor FC Barcelona te spelen. Volgens de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano hebben de twee clubs een mondeling akkoord bereikt over de transfer van de getalenteerde middenvelder.

Olmo, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, zal naar verwachting een belangrijke aanwinst zijn voor Barcelona. De 23-jarige speler begon zijn carrière in de jeugdopleiding van FC Barcelona voordat hij naar Dinamo Zagreb vertrok en later naar RB Leipzig.

Met deze terugkeer naar Spanje zal Olmo de kans krijgen om te schitteren in de iconische kleuren van Barcelona en zich te meten met enkele van de beste spelers ter wereld in La Liga. De fans van de Catalaanse club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn om de getalenteerde middenvelder in actie te zien op het veld van Camp Nou.

De transfer van Dani Olmo van RB Leipzig naar FC Barcelona markeert een belangrijke stap in zijn carrière en opent nieuwe mogelijkheden voor hem om zijn talent verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Europese voetbal. Met zijn technische vaardigheden en spelintelligentie zal Olmo ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Barcelona en een speler om in de gaten te houden in het komende seizoen.