×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid's Bellingham negeert Ancelotti's oproep, lacht erom

Real Madrid's Bellingham negeert Ancelotti's oproep, lacht erom
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 14:16 uur

Real Madrid-ster Jude Bellingham heeft voor opschudding gezorgd bij zijn trainer Carlo Ancelotti. De 21-jarige middenvelder werd op het matje geroepen nadat hij een oproep van de Italiaanse coach had genegeerd. Ancelotti was not amused en wilde opheldering van Bellingham over zijn onbeantwoorde oproep.

Bellingham zelf lijkt echter niet onder de indruk van de situatie te zijn. De jonge speler ziet er zelfs de humor van in en lijkt het voorval luchtig op te vatten. Ancelotti zal echter waarschijnlijk duidelijk hebben gemaakt dat discipline en respect belangrijke waarden zijn binnen het team van Real Madrid.

Het is nog niet bekend wat de precieze reden was voor Bellingham om de oproep van Ancelotti te negeren. Mogelijk was er sprake van miscommunicatie of had de speler andere verplichtingen. Hoe dan ook, het voorval zal ongetwijfeld tot gespreksstof leiden binnen de club en onder de fans van Real Madrid. Het is te hopen dat Bellingham en Ancelotti snel tot een oplossing kunnen komen en zich weer volledig kunnen richten op het voetbal.