×
Home Nieuws Livescore

NEC strikt Griekse versterking Darelas van PAOK Saloniki

NEC strikt Griekse versterking Darelas van PAOK Saloniki
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 13:16 uur

NEC heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald voor het aankomende seizoen. De Griekse verdediger Argyris Darelas maakt de overstap van PAOK Saloniki naar de Nijmeegse club, zo heeft Voetbal International gemeld. De transfer van Darelas naar NEC is tot stand gekomen voor een bescheiden transferbedrag, waardoor de Nijmegenaren een goede deal hebben weten te sluiten.

Met de komst van Argyris Darelas is NEC alweer toe aan zijn zesde aanwinst van deze zomer. De club is druk bezig met het versterken van de selectie voor het nieuwe seizoen en lijkt met Darelas een ervaren verdediger aan boord te hebben gehaald. De Griekse landskampioen PAOK Saloniki verliest met het vertrek van Darelas een belangrijke speler, maar de verdediger kijkt uit naar een nieuw avontuur bij NEC.

Darelas zal bij NEC de concurrentie aangaan voor een basisplaats en hoopt met zijn ervaring en kwaliteiten een waardevolle toevoeging te zijn voor het team. De supporters van NEC zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar wat de Griekse verdediger kan brengen en kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in het rood, groen en zwart van de club. Met de komst van Darelas lijkt NEC weer een stap dichter bij het completeren van de selectie voor het nieuwe seizoen.