×
Home Nieuws Livescore

Topclubs jagen op talentvolle rechtsback Milan van Ewijk

Topclubs jagen op talentvolle rechtsback Milan van Ewijk
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 12:32 uur

Jonge talentvolle rechtsback Milan van Ewijk heeft de aandacht getrokken van de Nederlandse topclubs Ajax, Feyenoord en PSV. Volgens bronnen van ESPN geniet de verdediger van ADO Den Haag interesse van de traditionele top drie in de Eredivisie. De 20-jarige Van Ewijk heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en veelzijdigheid op het veld, waardoor hij nu in de schijnwerpers staat van deze grote clubs.

Ajax, Feyenoord en PSV zijn allen op zoek naar versterkingen voor hun defensie en zien in Milan van Ewijk een veelbelovende kandidaat. De jonge rechtsback heeft laten zien over de kwaliteiten te beschikken die nodig zijn om op het hoogste niveau te presteren. Zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht maken hem een waardevolle toevoeging voor elke ploeg in de Eredivisie.

De interesse van de topclubs is een grote erkenning voor het talent en harde werk van Milan van Ewijk. De verdediger zal nu moeten beslissen welke stap het beste is voor zijn verdere ontwikkeling en carrière. Het belooft een spannende periode te worden voor Van Ewijk, terwijl de drie Nederlandse grootmachten strijden om zijn handtekening en hem willen toevoegen aan hun selectie voor het komende seizoen.