×
Home Nieuws Livescore

Nico Williams negeert Barcelona en PSG voor Athletic Bilbao

Nico Williams negeert Barcelona en PSG voor Athletic Bilbao
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 12:16 uur

Het lijkt erop dat Nico Williams ervoor kiest om de aandacht van zowel FC Barcelona als Paris Saint-Germain af te wenden. De Spaanse sensatie, die schitterde tijdens het EK, liet dinsdag bij zijn terugkeer op het trainingsveld van Athletic Bilbao een subtiele hint vallen over wat de toekomst voor hem in petto heeft.

Met geruchten die de afgelopen weken in overvloed circuleerden over mogelijke interesse van topclubs, heeft Williams nu mogelijk een tipje van de sluier opgelicht over zijn plannen. De jonge speler lijkt vastberaden om zijn focus te houden op zijn huidige club, Athletic Bilbao, en zich te blijven ontwikkelen binnen de vertrouwde omgeving van La Liga.

Hoewel de verleiding van een overstap naar een van de Europese grootmachten zeker aanwezig zal zijn, lijkt Williams voorlopig vastbesloten om zijn loyaliteit aan Athletic Bilbao te tonen. Zal deze beslissing standhouden, of zullen de verleidingen van de internationale topclubs uiteindelijk toch te groot blijken te zijn voor de veelbelovende Spaanse ster? De komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid verschaffen over de toekomst van Nico Williams en waar zijn volgende avontuur hem naartoe zal leiden.