×
Home Nieuws Livescore

Conte dringt aan op transfer Neres naar Napoli

Conte dringt aan op transfer Neres naar Napoli
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 12:08 uur

Trainer Antonio Conte van Napoli heeft zijn zinnen gezet op de komst van David Neres naar de Italiaanse club. De voormalige Ajax-speler staat momenteel onder contract bij Benfica, maar Napoli is vastberaden om hem binnen te halen. Conte heeft persoonlijk aangedrongen bij de clubleiding om de onderhandelingen met Benfica te intensiveren en Neres naar Napels te halen.

De Braziliaanse aanvaller wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van Napoli, dat op zoek is naar versterkingen om de concurrentie in de Serie A aan te gaan. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou Neres een belangrijke rol kunnen spelen in het aanvalsspel van Napoli. Conte is ervan overtuigd dat de komst van Neres de kwaliteit van zijn team aanzienlijk zal verhogen.

Hoewel de onderhandelingen tussen Napoli en Benfica nog gaande zijn, lijkt de interesse van Napoli in Neres serieus te zijn. De club is bereid om de nodige inspanningen te leveren om de transfer te realiseren en Neres naar de Italiaanse competitie te halen. Fans van Napoli kijken reikhalzend uit naar de mogelijke komst van de getalenteerde Braziliaan en hopen dat hij snel het lichtblauwe shirt zal dragen.