×
Home Nieuws Livescore

Newcastle United nadert deal voor Engelse international Guehi

Newcastle United nadert deal voor Engelse international Guehi
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 10:16 uur

Newcastle United heeft zijn zinnen gezet op de Engelse international Marc Guehi van Crystal Palace. De club staat op het punt om een indrukwekkende transfer te realiseren, waarbij naar verluidt een bedrag van meer dan 60 miljoen pond gemoeid is. De verdediger, die momenteel bij Crystal Palace speelt, lijkt op weg te zijn naar St. James' Park om zich aan te sluiten bij de gelederen van Newcastle United.

De overgang van Guehi naar Newcastle United zou een grote stap voorwaarts betekenen voor de jonge speler, die zijn talent en potentieel al heeft laten zien op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. Met zijn ervaring als international en zijn indrukwekkende prestaties bij Crystal Palace, wordt Guehi gezien als een waardevolle aanwinst voor Newcastle United.

De onderhandelingen tussen de clubs lijken in een vergevorderd stadium te zijn, met The Telegraph die meldt dat de deal op het punt staat om afgerond te worden. Als de transfer doorgaat, zal het een van de opvallendste transfers van het seizoen zijn en de ambities van Newcastle United om zich verder te versterken in de Premier League onderstrepen. Voetbalfans wereldwijd zullen met spanning uitkijken naar de officiële bevestiging van deze spraakmakende transfer.