×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona-directeur Deco reist naar Duitsland voor Dani Olmo

FC Barcelona-directeur Deco reist naar Duitsland voor Dani Olmo
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 10:08 uur

Het lijkt erop dat de toekomst van Dani Olmo binnenkort helder zal worden. FC Barcelona-directeur Deco heeft maandagavond de reis naar Duitsland gemaakt om de gesprekken met RB Leipzig af te ronden, zo melden transferexperts Fabrizio Romano en Matteo Moretto. De Spaanse aanvaller, die momenteel bij RB Leipzig speelt, staat al een tijdje in de belangstelling van zijn voormalige club Barcelona. De onderhandelingen tussen de twee clubs lijken nu in een beslissende fase te zijn beland.

Olmo, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, zou een welkome aanvulling zijn op de selectie van Barcelona. De Catalaanse club heeft al eerder interesse getoond in het terughalen van de 23-jarige speler, die in het verleden de jeugdopleiding van Barcelona doorliep. Met Deco die persoonlijk naar Duitsland reist om de deal af te ronden, lijkt het er sterk op dat Barcelona serieus is in zijn intentie om Olmo terug te halen naar Camp Nou.

De transfer van Olmo naar Barcelona zou een grote stap zijn voor de jonge Spanjaard, die zijn carrière de afgelopen jaren gestaag heeft zien groeien. Bij RB Leipzig heeft hij indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft hij laten zien dat hij klaar is voor een stap naar een topclub. Voor Barcelona zou de komst van Olmo een versterking betekenen voor de aanvalslinie, die de afgelopen seizoenen soms moeite had om doelpunten te maken.

Het is nog niet bekend wat de exacte details van de deal zullen zijn, maar de verwachting is dat de transfer van Olmo naar Barcelona snel afgerond zal worden. Fans van beide clubs zullen met spanning uitkijken naar de officiële aankondiging van de transfer, die de carrière van Dani Olmo een nieuwe wending zou kunnen geven.