×
Home Nieuws Livescore

Wout Brama neemt afscheid met standbeeld en verrassende reactie!

Wout Brama neemt afscheid met standbeeld en verrassende reactie!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 9 september 2023 10:32 uur

Een spectaculaire avond vol memorabele momenten brak aan voor de legendarische voetballer Wout Brama, die op vrijdagavond een groots afscheid beleefde in een afgeladen Grolsch Veste. Als kers op de taart werd er met groot genoegen aangekondigd dat de 37-jarige Brama vereerd zal worden met een prachtig standbeeld.

Met een mengeling van verbazing en nederigheid reageerde Brama op het nieuws: "Wat kan ik hier nog over zeggen... Ik ben 37 jaar oud en krijg een standbeeld. Dat is toch wel behoorlijk bizar." De ervaren voetballer was duidelijk overrompeld door deze onverwachte eer.

Naast Brama hebben ook de voetbalgrootheden Sander Boschker en Blaise N'Kufo al de eer gehad om vereeuwigd te worden met een standbeeld bij de Grolsch Veste. Deze indrukwekkende verzameling van standbeelden zal nu worden uitgebreid met de toevoeging van Brama's imposante figuur.

Deze aankondiging is een eerbetoon aan de onschatbare bijdrage die Brama heeft geleverd aan het Nederlandse voetbal. Zijn onvermoeibare inzet, technische vaardigheden en leiderschap hebben hem een geliefde en bewonderde speler gemaakt, zowel binnen als buiten het veld.

Het standbeeld zal dienen als een blijvende herinnering aan de glansrijke carrière van Brama en als een symbool van inspiratie voor toekomstige generaties voetballers. Het is een erkenning van zijn buitengewone prestaties en zijn onschatbare bijdrage aan het voetbalerfgoed van Nederland.

Met deze nieuwe toevoeging aan de Grolsch Veste wordt de rijke geschiedenis van deze iconische voetbaltempel verder versterkt. Het standbeeld van Brama zal een prominente plek krijgen, waardoor het een onmisbaar onderdeel wordt van de unieke sfeer en het erfgoed van deze legendarische locatie.

De avond van Brama's afscheid zal voor altijd herinnerd worden als een magisch moment, waarin zijn voetbalcarrière op glorieuze wijze werd gevierd. Het standbeeld zal dienen als een tastbaar symbool van de onuitwisbare indruk die Brama heeft achtergelaten op het Nederlandse voetbal en als een eerbetoon aan zijn ongeëvenaarde prestaties.