×
Home Nieuws Livescore

Gündogan beklaagt zich over teamgenoten na duel met Real.

Gündogan beklaagt zich over teamgenoten na duel met Real.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 09:08 uur

Ilkay Gündogan, de ervaren middenvelder van FC Barcelona, heeft voor opschudding gezorgd door zijn kritiek op zijn teamgenoten na het oefenduel met Real Madrid. De 33-jarige speler werd betrapt terwijl hij zijn ongenoegen uitte tegenover Arda Güler. Gündogan leek zich te beklagen over het niveau en de prestaties van zijn medespelers binnen het Barça-team.

De uitspraken van Gündogan hebben tot verdeeldheid geleid binnen de club. Terwijl sommigen zijn eerlijkheid prijzen, zijn anderen van mening dat dergelijke kritiek binnenskamers moet blijven. De Duitse international staat bekend om zijn scherpe tong en directe communicatiestijl, maar zijn recente opmerkingen hebben voor commotie gezorgd bij zowel fans als teamgenoten.

Het is nog onduidelijk welke gevolgen deze uitlatingen zullen hebben voor de positie van Gündogan binnen het team. De middenvelder, die in het verleden ook voor clubs als Manchester City en Borussia Dortmund speelde, zal mogelijk in gesprek moeten met de clubleiding en zijn medespelers om de situatie te verhelderen en eventuele spanningen weg te nemen. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor Gündogan en FC Barcelona om deze interne kwestie op te lossen en de focus weer op het voetbal te leggen.