×
Home Nieuws Livescore

Stilte rond Geertruida bij Feyenoord kan snel doorbreken

Stilte rond Geertruida bij Feyenoord kan snel doorbreken
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 07:16 uur

Het is op dit moment relatief stil rondom Lutsharel Geertruida bij Feyenoord, maar volgens Voetbal International-clubwatcher Martijn Krabbendam kan dit snel veranderen. Krabbendam trekt een vergelijking met de situatie van PSV-verdediger Jordan Teze, die eerder dit seizoen ook in de schijnwerpers kwam te staan. Geertruida, een talentvolle verdediger, heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs met zijn sterke optredens in de Eredivisie.

De 21-jarige Geertruida heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een vaste waarde in het eerste elftal van Feyenoord. Zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om ook aanvallend bij te dragen, maken hem een gewilde speler op de transfermarkt. Clubs in binnen- en buitenland houden zijn ontwikkeling nauwlettend in de gaten en het is slechts een kwestie van tijd voordat er concrete interesse wordt getoond.

Krabbendam benadrukt dat Feyenoord er goed aan doet om Geertruida te behouden, gezien zijn potentieel en waarde voor het team. Echter, in het moderne voetbal is het niet ongebruikelijk dat jonge talenten snel de stap maken naar een grotere competitie. Het is dan ook zaak voor Feyenoord om alert te blijven en eventuele interesse in Geertruida proactief aan te pakken, om zo het maximale uit een mogelijke transfer te halen.