×
Home Nieuws Livescore

Nottingham Forest nadert miljoenenbod voor Feyenoords Santiago Gimenez

Nottingham Forest nadert miljoenenbod voor Feyenoords Santiago Gimenez
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 augustus 2024 00:08 uur

Nottingham Forest heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle aanvaller Santiago Gimenez en lijkt vastberaden om snel tot een concreet bod te komen. Volgens bronnen van 1908.nl is de Engelse club van plan om binnenkort een miljoenenbod uit te brengen bij Feyenoord voor de getalenteerde speler. Hoewel het exacte bedrag nog niet bekend is, laat de interesse van Nottingham Forest zien dat ze serieus zijn in hun streven om Gimenez aan te trekken.

De 21-jarige Santiago Gimenez heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij Feyenoord. Zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid hebben hem tot een gewilde speler gemaakt op de transfermarkt. Nottingham Forest ziet in hem een waardevolle aanwinst die hun aanvalslinie kan versterken en is vastbesloten om hem naar het City Ground-stadion te halen.

Hoewel Feyenoord nog geen officiële reactie heeft gegeven op het mogelijke bod van Nottingham Forest, lijkt het erop dat de Rotterdamse club zich bewust is van de interesse in Gimenez. De onderhandelingen tussen de twee clubs zullen naar verwachting in de komende dagen intensiveren, aangezien Nottingham Forest haast lijkt te hebben om de deal rond te krijgen. Voetbalfans zullen met spanning afwachten hoe deze transferontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Santiago Gimenez binnenkort zijn opwachting zal maken in het Engelse voetbal.