×
Home Nieuws Livescore

Bayern München jaagt op Xavi Simons voor zomertransfer.

Bayern München jaagt op Xavi Simons voor zomertransfer.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 23:32 uur

Bayern München heeft Xavi Simons nog steeds hoog op hun verlanglijst staan, ondanks zijn beslissing om nog een extra jaar bij RB Leipzig te blijven. De Duitse topclub heeft plannen om volgend jaar zomer serieus te onderhandelen met Paris Saint-Germain om de talentvolle middenvelder binnen te halen, zo meldt Sky Sport.

Simons, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs sinds zijn overstap naar RB Leipzig. Bayern München ziet in de jonge Nederlander een potentiële versterking voor hun middenveld en is vastbesloten om hem naar de Allianz Arena te halen.

Hoewel Simons momenteel nog onder contract staat bij RB Leipzig, lijkt een overstap naar Bayern München niet uitgesloten. De club is vastberaden om volgend jaar zomer een serieuze poging te wagen om de talentvolle speler naar Duitsland te halen en zal naar verluidt alles in het werk stellen om de deal te laten slagen. Volgens bronnen bij Sky Sport zijn de onderhandelingen tussen Bayern München en Paris Saint-Germain al in de maak, in de hoop Xavi Simons naar de Bundesliga te halen.