×
Home Nieuws Livescore

Jordan Teze dringt aan op snelle transfer naar Monaco.

Jordan Teze dringt aan op snelle transfer naar Monaco.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 22:16 uur

Jonge verdediger Jordan Teze heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar AS Monaco en streeft ernaar om deze overgang zo spoedig mogelijk te realiseren. Voetbal International en het Eindhovens Dagblad hebben gemeld dat de talentvolle speler graag de stap naar de Franse club wil maken. Echter, PSV lijkt terughoudend te zijn in het afronden van de deal, aangezien de club eerst een geschikte vervanger voor Teze wil aantrekken.

Teze, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn potentieel, heeft indruk gemaakt bij PSV en heeft daarmee de interesse gewekt van AS Monaco. De Franse club ziet in de jonge Nederlander een waardevolle aanwinst voor hun team en Teze zelf is vastbesloten om de volgende stap in zijn carrière te zetten.

Hoewel Teze zijn wens om naar AS Monaco te vertrekken duidelijk heeft gemaakt, lijkt PSV de onderhandelingen te willen vertragen totdat er een geschikte vervanger voor hem is gevonden. De Eindhovense club wil ervoor zorgen dat ze goed voorbereid zijn op het vertrek van Teze en zijn op zoek naar een speler die zijn positie kan invullen en het team kan versterken.

Het is nu afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of PSV snel een geschikte vervanger voor Teze kan vinden, zodat de transfer naar AS Monaco alsnog kan worden afgerond. De spanning stijgt terwijl Teze en beide clubs streven naar een oplossing die voor alle partijen bevredigend is.