×
Home Nieuws Livescore

Chelsea betaalt 40 miljoen voor Omorodion, wacht op Álvarez

Chelsea betaalt 40 miljoen voor Omorodion, wacht op Álvarez
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 21:48 uur

Chelsea heeft aangekondigd dat ze bereid zijn om veertig miljoen euro te betalen voor de transfer van Samuel Omorodion van Atlético Madrid. De talentvolle spits, die het afgelopen seizoen op huurbasis speelde bij Alavés, staat hoog op het verlanglijstje van de Engelse club. Echter, de overgang van Omorodion zal pas plaatsvinden nadat de deal met Julian Álvarez van Manchester City is afgerond.

Omorodion, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, wordt gezien als een veelbelovende aanwinst voor Chelsea. De club is vastbesloten om de jonge Nigeriaanse spits naar Stamford Bridge te halen en is bereid om diep in de buidel te tasten om dit te realiseren. Met zijn indrukwekkende prestaties in La Liga heeft Omorodion de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa, maar Chelsea lijkt nu de beste papieren te hebben.

De transfer van Omorodion is echter nog niet in kannen en kruiken, aangezien Chelsea eerst de deal met Manchester City omtrent Álvarez moet afronden. De Argentijnse aanvaller staat op het punt om de overstap te maken naar de Engelse club, wat de weg vrij zal maken voor Omorodion om Atlético Madrid te verlaten. De onderhandelingen tussen de clubs zijn in volle gang en het lijkt een kwestie van tijd voordat beide transfers officieel worden bevestigd. Voetbalfans wereldwijd kijken reikhalzend uit naar de onthulling van deze spraakmakende transfers.