×
Home Nieuws Livescore

Leny Yoro succesvol geopereerd, terugkeer bij Manchester United bekend

Leny Yoro succesvol geopereerd, terugkeer bij Manchester United bekend
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 21:16 uur

Manchester United heeft maandagavond aangekondigd dat Leny Yoro succesvol is geopereerd na een zware blessure die hij opliep tijdens het voorseizoen. De Franse speler, die aanvankelijk ernstig geblesseerd leek te zijn, kan nu beginnen aan zijn herstelproces. Op de officiële clubwebsite van The Mancunians is te lezen dat de verwachting is dat trainer Erik ten Hag binnenkort zijn aankoop weer terug kan verwelkomen op het trainingsveld.

Yoro, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, was een veelbelovende aanwinst voor Manchester United. Zijn blessure wierp echter een schaduw over zijn debuutseizoen bij de club. De succesvolle operatie biedt nu hoop op een spoedig herstel en een terugkeer naar het voetbalveld.

De supporters van Manchester United zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het positieve nieuws over Yoro's operatie en herstel. De clubleiding en staf zullen er alles aan doen om de speler de benodigde ondersteuning te bieden tijdens zijn revalidatieperiode, zodat hij zo snel mogelijk weer in actie kan komen en zijn potentieel kan waarmaken in het shirt van The Red Devils.