×
Home Nieuws Livescore

Ancelotti: Mbappé verandert niets aan Bellingham's rol bij Real Madrid

Ancelotti: Mbappé verandert niets aan Bellingham's rol bij Real Madrid
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 20:48 uur

Carlo Ancelotti, de ervaren coach van Real Madrid, heeft laten weten dat de mogelijke komst van Kylian Mbappé geen invloed zal hebben op de belangrijke rol die Jude Bellingham afgelopen seizoen heeft gespeeld bij de club. Tijdens een persmoment in de Verenigde Staten benadrukte Ancelotti dat hij veel vertrouwen heeft in Bellingham en gelooft dat de jonge speler van onschatbare waarde zal blijven voor het team, ongeacht eventuele nieuwe aanwinsten.

Ancelotti sprak ook zijn waardering uit voor de prestaties van Bellingham tijdens het afgelopen EK. De Engelse middenvelder maakte indruk met zijn volwassen spel en toonde zijn potentieel op het internationale podium. De coach is trots op de ontwikkeling die Bellingham heeft doorgemaakt en ziet hem als een sleutelspeler voor Real Madrid in de toekomst.

Daarnaast nam Ancelotti de gelegenheid om zijn steun uit te spreken voor zijn collega Gareth Southgate, de bondscoach van het Engelse nationale team. Ancelotti prees de tactische keuzes en het leiderschap van Southgate tijdens het EK en gelooft dat hij een belangrijke rol speelt in de opkomst van het Engelse voetbal. Ancelotti benadrukte het belang van samenwerking en solidariteit tussen coaches en spelers om succes te behalen op het hoogste niveau.