×
Home Nieuws Livescore

AS Monaco biedt PSV €10 miljoen voor Jordan Teze

AS Monaco biedt PSV €10 miljoen voor Jordan Teze
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 20:16 uur

Het Franse AS Monaco heeft een concreet bod uitgebracht op PSV-verdediger Jordan Teze, zo meldt de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano. De Monegasken hebben een voorstel van maar liefst tien miljoen euro inclusief bonussen neergelegd bij de Eindhovense club. Dit nieuws zorgt voor de nodige opwinding in zowel Nederland als Frankrijk, aangezien Teze wordt gezien als een veelbelovend talent met een grote toekomst voor zich.

De interesse van AS Monaco in Teze komt niet uit de lucht vallen. De 21-jarige verdediger heeft zich de afgelopen seizoenen bij PSV ontwikkeld tot een vaste waarde in het eerste elftal. Zijn sterke optredens hebben de aandacht getrokken van diverse Europese clubs, maar het bod van Monaco lijkt nu serieus genoeg om PSV aan het denken te zetten.

Voor PSV is het bod op Teze een interessante situatie. Aan de ene kant biedt de transfer een kans om een aanzienlijke som geld te incasseren voor een speler die nog volop in ontwikkeling is. Aan de andere kant zal het vertrek van Teze een aderlating zijn voor de Eindhovenaren, die hun defensie mogelijk moeten versterken als de transfer doorgaat. Het is dan ook afwachten hoe PSV zal reageren op het bod van AS Monaco en of er nog ruimte is voor onderhandelingen over de transfer van Jordan Teze.