×
Home Nieuws Livescore

Marseille biedt te weinig voor Ajax-doelman Rulli

Marseille biedt te weinig voor Ajax-doelman Rulli
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 19:48 uur

Olympique Marseille heeft de eerste stap gezet in hun poging om doelman Gerónimo Rulli van Ajax over te nemen. De Franse club heeft een bod uitgebracht op de Argentijnse keeper, maar volgens De Telegraaf ligt dit bod ver onder de vraagprijs die Ajax voor Rulli hanteert.

De onderhandelingen tussen Marseille en Ajax lijken voorlopig nog niet tot een akkoord te leiden. Ajax staat stevig in hun schoenen wat betreft de vraagprijs voor Rulli en lijkt niet van plan te zijn om daarvan af te wijken. De Amsterdamse club is vastbesloten om een eerlijke prijs te ontvangen voor de getalenteerde doelman.

Gerónimo Rulli zelf heeft nog geen uitspraken gedaan over een mogelijke transfer naar Olympique Marseille. De doelman, die momenteel op huurbasis bij Ajax speelt, focust zich momenteel op zijn prestaties op het veld en laat zijn zaakwaarnemers de onderhandelingen afhandelen.

Het is afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of Olympique Marseille bereid is om hun bod op Rulli te verhogen om aan de eisen van Ajax te voldoen. De transferperiode is nog in volle gang en er kan nog van alles gebeuren voordat er definitief duidelijkheid komt over de toekomst van Gerónimo Rulli.