×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord grijpt naast Buonanotte door mislukte huurdeal

Feyenoord grijpt naast Buonanotte door mislukte huurdeal
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 19:16 uur

Feyenoord ziet een belangrijke versterking aan zijn neus voorbijgaan nu de huurdeal met Facundo Buonanotte niet doorgaat. Het Algemeen Dagblad meldt dat de Rotterdammers er niet in zijn geslaagd om tot een overeenkomst te komen met Brighton & Hove Albion. De Argentijnse aanvaller zal dus niet in De Kuip te bewonderen zijn, wat een flinke tegenvaller is voor de club.

Buonanotte stond hoog op het verlanglijstje van Feyenoord-trainer Arne Slot, die hoopte met de komst van de aanvaller meer aanvallende opties te hebben. De 33-jarige speler heeft een indrukwekkende staat van dienst en zou een waardevolle toevoeging zijn geweest aan het team. Helaas lijkt het er nu op dat Feyenoord op zoek zal moeten naar alternatieve versterkingen om het gat in de selectie op te vullen.

De teleurstelling is dan ook groot bij zowel de clubleiding als de supporters van Feyenoord. De hoop op een succesvolle samenwerking met Buonanotte is vervlogen, en nu rest de vraag wie de Rotterdammers wel zullen weten binnen te halen om de selectie te versterken. Het is een tegenvaller voor Feyenoord, maar de transfermarkt biedt altijd nieuwe mogelijkheden en verrassingen.