×
Home Nieuws Livescore

Fred Grim keert terug bij Ajax als Hoofd Coaching.

Fred Grim keert terug bij Ajax als Hoofd Coaching.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 5 augustus 2024 18:48 uur

Ajax heeft vandaag aangekondigd dat Fred Grim terugkeert naar de club. De voormalige doelman zal een nieuwe rol op zich nemen als Hoofd Coaching binnen de jeugdopleiding van de Amsterdamse club. Grim, die een rijke geschiedenis heeft bij Ajax, keert met veel enthousiasme terug naar de club waar hij ooit als speler schitterde.

Met zijn ervaring als doelman en zijn kennis van het spel, wordt Grim gezien als een waardevolle toevoeging aan de jeugdopleiding van Ajax. De club heeft hoge verwachtingen van zijn nieuwe rol als Hoofd Coaching en is ervan overtuigd dat Grim een belangrijke bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de jonge talenten.

Grim zelf is verheugd om terug te keren naar Ajax en is vastbesloten om zijn kennis en ervaring over te dragen aan de volgende generatie spelers. Met zijn passie voor het spel en zijn toewijding aan het ontwikkelen van talent, belooft Grim een inspirerende mentor te zijn voor de jeugdspelers van Ajax. De club en de fans kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen onder leiding van de ervaren Grim.